Repülős római zarándoklat

Utazási időpont: 2019. augusztus 26-29.

Irányár: 155.000 Ft

Utazással együtt 4 nap, 3 éjszaka

Utazás: a Wizzair menetrend szerinti járatával,

Rómában tömegközlekedéssel

 

PROGRAM:

 

1. nap – Budapest- Róma

Találkozás Budapest Liszt Ferenc Reptér 2B Terminálján reggel 9-kor. Elutazás a Wizzair menetrend szerinti járatával 11.45-kor, érkezés Rómába 13.35-kor. Idő függvényében rövid ízelítő Rómából. Transzfer a szállodába a menetrend szerinti tömegközlekedéssel. Vacsora, szállás Rómában (3 éj).

 

2. nap – Vatikán, Róma

Reggeli után a városnézést a világ legkisebb területű államában, a Vatikánban kezdjük. A Szent Péter bazilika megtekintése, amely a világ legnagyobb római katolikus temploma. Délután a városnézés folytatása során az Angyalvár, a Navona tér, a Pantheon, valamint a Trevi-kút és a Spanyol-lépcső felkeresése. A késő délutáni órákban látogatás a Santa Maria Maggiore Bazilikában, szentmise. Vacsora, szállás, mint előző nap.

 

3. nap – Róma

Egész napos városnézés a páratlanul szép „Örök város”-ban. Róma egykor egy világbirodalom fővárosa volt és a kereszténység központja maradt a mai napig is. A reneszánsz és a barokk kor idején születtek a legnagyszerűbb épületei, de természetesen számos ókori emlék is található itt.  Városnézés keretében megtekintjük a Lateráni Bazilikát, a Szent- Lépcsőt, a San Pietro in Vincoli bazilikát Michaelangelo Mózes szobrával, a Colosseum monumentális épületét, valamint az ókori város társadalmi életének központját, a Forum Romanumot. Délután látogatás a falakon kívüli Szent Pál bazilikában. Vacsora, szállás, mint előző nap.

 

4. nap – Hazautazás

Reggeli után transzfer a reptérre. Indulás Rómából 14.15-kor a Wizzair menetrend szerinti járatával, érkezés Budapest Liszt Ferenc Reptér 2B Termináljára 16.05-kor.

 

Szolgáltatások:

Szállás, elhelyezés: 3 éj Rómában középkategóriás, színvonalas szállodában, két-három ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás: félpanzió

Irányár: 155.000 Ft

Ezen felül 12.500 Ft a 10 kg-os csomag díja.

A belépők és a tömegközlekedés várható költsége kb. 50 €.

Egyágyas felár: 35.000 Ft

Az utat 50.000 Ft/fő előleggel lehet lekötni. A részvételi díj hátralévő részét indulás előtt 1 hónappal szükséges befizetni.

Az útra jelentkezni július végéig lehet !

 

Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!


-- Letöltés PDF formátumban --