A festői salzkammerguti tóvidék- altöttingi zarándoklattal

Utazási időpont: 2019. június 24-27.

Irányár: 88.000 Ft

Meseszép tájak, megunhatatlan látnivalók

Utazással együtt: 4 nap, 3 éjszaka

Utazás: kényelmes, megbízható autóbusszal, tapasztalt gépkocsivezetővel

 

Program:

 

1. nap – Mondsee

Találkozás a kora reggeli órákban a szervezés helyén. Utazás Ausztriába a fenti útvonalon. Érkezés a környék legszebb tavához, a Mondseehez, ugyanazt a nevet viseli a városka, mely elsősorban a főtéren található mesebeli házacskáival és templomában látható képzőművészeti kincsekkel vonzza a látogatókat. Vacsora, szállás a festői salzkammerguti tóvidéken az osztrák-német határ közelében.

 

2. nap – Altötting

A napot Bajorország legismertebb búcsújáróhelyén, Altöttingben töltjük, melynek története a XV. századig nyúlik vissza. Szentmise a Kegytemplomban, majd a Szent Fülöp­ és Szent Jakab plébániatemplomok, valamint a XX. század szentjének, Konrád testvér templomának a megtekintése. Vacsora, szállás mint előző nap.

 

3. nap – Hallstatt, Bad Ischl, St. Wolfgang

Egész napos kirándulás a tóvidéken: Hallstatt séta a parányi házakkal és terekkel díszített teraszos utcákon. Továbbutazás az egykori császári fürdővárosba, Bad Ischlbe, séta a folyóparti biedermeier stílusú Kaiservillához, melyet Ferenc József császár az édesanyjától kapott nászajándékba. Rövid szabadidő a monarchia hangulatát idéző patinás városban. Majd azt követően  St. Wolfgang megtekintése, amely a tóvidék egyik leglátogatottabb települése. Legfőbb látványossága a plébániatemplom, ahol a világhírű Pacher szárnyas oltár található. Vacsora, szállás, mint előző nap.

 

4. nap – Melk

Hazaindulás, útközben pihenő a híres bencés Melkben, az apátság és hozzátartozó leglátványosabb barokk kolostor és Szent Péter és Szent Pál templom megtekintése. Továbbutazás kisebb technikai szünetekkel. Érkezés a szervezés helyére az esti órákban.

 

Szolgáltatások:

 

Szállás, elhelyezés: középkategóriás szállodában, 2-3 ágyas zuhanyzós szobákban

Ellátás: félpanzió

Irányár: 88.000 Ft

Egyágyas felár: 10.000 Ft

 

Az útra jelentkezni 20.000 Ft előleggel lehet. A hátralék befizetése legkésőbb indulás előtt 30 nappal.

 

Az ár 40 fő fizető utas esetén érvényes!

 

 

Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!

 

 

 


-- Letöltés PDF formátumban --